In balans

Door het dragen van een magneet op de huid neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “energy boost”. De verbeterde doorbloeding zorgt ervoor dat het lichaam effectiever zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen in het lichaam kan transporteren. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt hierdoor geactiveerd en het lichaam komt weer in balans en in rust.  De sieraden zijn zeer geschikt voor (hoog) gevoelige kinderen of kinderen die ADHD hebben. Er is snel merkbaar dat er meer balans, rust en energie ontstaat.

Pijnverlichting en stressvermindering

De Energetix sieraden stimuleren het immuunsysteem en verjongen de cellen. In het geval van lichamelijk ongemak ervaren gebruikers vrijwel altijd pijnverlichting. De magneten lijken bovendien een sterk positief effect te hebben op stress en werken uiterst aardend. Zeker als (hoog)gevoelig persoon of kind (ook met diagnoses als AD(H)D, ASS etc.) blijf je beter in je eigen energie en raak je minder snel uit evenwicht.

Energetix Sieraden

Magneetsieraden voor meer balans en energie
Ondersteuning bij klachten? Met de Energetix magneetsieraden ervaar je een gevoel van welbehagen. Schoonheid en wellness zijn op bijzondere wijze gecombineerd. De Energetix magneetsieraden zijn een natuurlijk middel om in balans te komen en ook nog eens heel mooi om te zien.

  • Ze zijn geen vervanging van medische hulp bij gezondheidsklachten.
  • Raadpleeg bij ernstige klachten of aanhoudende klachten altijd een arts.
  • Wil je de gehele collectie bekijken? Klik hier!
  • Lees hier meer over de meest gestelde vragen

Webshop

X

Pin It on Pinterest

X
Share This