Mijn naam is Deniece Lucassen. Getrouwd en moeder van drie kinderen.Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam in de gezondheidszorg, waarvan de laatste 14 jaar binnen de verstandelijk gehandicapten zorg. Ik heb altijd al interesse gehad in natuurlijke geneeswijze. Door gezondheidsklachten van de kinderen zijn we in aanraking gekomen met o.a. een NEI coach. Zij kon ons (eindelijk) meer vertellen over de klachten van onze zoon. We waren al zo lang aan het klungelen en kwamen via de reguliere gezondheidszorg niet tot de kern van zijn klachten. Met behulp van NEI is hij getest, waarop we adviezen kregen over zijn voeding. Eindelijk wisten we waar de klachten vandaan kwamen en zat hij weer lekker in zijn vel.

Ik was onder de indruk over de inzichten die ik kreeg. Mijn interesse voor natuurlijk genezen was gewekt. In 2014 ben ik zelf de opleiding tot NEI Coach, AURA en CHAKRA healing gaan volgen. Deze heb ik met goed gevolg in 2015 afgerond. Hierna heb ik de opleiding tot ‘ik leer anders, NLP en EFT coach gevolgd. Nog steeds blijf ik mij met veel enthousiasme ontwikkelen.

Mijn werkwijze

Onder het genot van een kopje thee of glaasje ranja leg ik uit wat een NEI Coach doet. Ik laat je kennismaken met de biotensor en we doen een korte intake. Daarbij is het belangrijk dat je aangeeft welke klachten je hebt en wat je wilt bereiken. Dit nemen we als uitgangspunt, het gaat tenslotte om jou of jouw kind.

In mijn praktijk werk ik holistisch. Ik ga er vanuit dat lichaam en geest één zijn.
Dit betekent dat ik op basis van de vijf principes werk. Afhankelijk van de klacht, het probleem en van wat goed voor jou is bepalen we welke methode of combinatie van methodes het beste bij jou passen en hoe ze toegepast kunnen worden.

Je hoeft zelf niets te doen. Je mag lekker blijven zitten en genieten van een kopje thee en ondertussen praten we wat.

Na de behandeling

Na een behandeling is het goed om veel te drinken, hiermee worden de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd. Het kan zijn dat lichamelijke klachten even meer aanwezig zijn na de behandeling. Dit is niet altijd het geval. Bij emotionele klachten kan het voorkomen dat je na de behandeling een ander emotioneel gevoel ervaart de eerste paar dagen.

Ik ben altijd benieuwd hoe iemand de behandeling heeft ervaren. Daarom neem ik een week na de behandeling altijd even contact met je op. Mocht je eerder vragen hebben? Wees dan vrij om contact met mij op te nemen.

X

Pin It on Pinterest

X
Share This